2 år med vår solstråle

Idag fyllde familjens mest älskvärda person två år. Tänk! Över 700 dagar har Videkvisten förgyllt våra dagar med sin glada och busiga personlighet. Visst är man ibland tröttast i stan, men allt är glömt och förlåtet när han lägger huvudet på sned, blinkar lite med ögonen och säger ”… snälla mamma”. Oftast i kombination med då han vill ha något, och du milde vad det är svårt att säga nej då. Charmen är inte låg i denna gosse om vi säger som så. Så glad att just du kom till oss!

Nu skall föräldraskapet i detta hushåll fira att två år har gått och vi fortfarande (ungefär…) är vid våra sinnes fulla bruk med Champagne och Disney+. Det senare laddade jag ner 100% för min egen skull, inte för avkomman. Bara bonus om han också råkar gilla det, om vi säger som så. Skål och godnatt!

En tanke på “2 år med vår solstråle”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s