vi har utökat familjen!

Nämen, vem är det som kikar ut här? Jo, en av våra nya lurviga små familjemedlemmar!

Säg hej till Stina och Selma, som flyttade in hos oss för en vecka sedan. Två söta honkaniner som är en bladning av lejonkanin och holländsk lop. Inflyttningen skedde rätt så snabbt, så det var med buller och bång vi fick ta itu med projektet ”bygga kaninbur”. Råkade ramla över en annons via en bekant om dessa två damer som behövde ett nytt hem och det tog inte länge innan jag lade in mitt bästa övertalar-mode för att få resten av familjen med på noterna. Och när jag väl har bestämt mig för något är jag inte den som ger mig i första taget, så några dagar senare var vi plötsligt kaninägare.

Hoppas ni skall trivas hos oss, små vänner. Vi är i alla fall väldigt förtjusta i er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s