vår lilla midsommarafton

Välkommen att ta del av vår midsommarafton! Vi började dagen med att bada i poolen hos mormor och morfar, då det visat sig att lilla V är ett riktigt blötdjur som älskar vatten.

Därefter åkte vi ner till Sommarboden i Snappertuna, som min kusin driver, för att köpa jordgubbar. Goda, snälla gubbar – odlade utan bekämpningsmedel eller annat obehagligt.

På vägen hem stannade vi för att plocka midsommarblommor.

Trevligt med en midsommar där blommorna inte redan hunnit blomma ut, så jag passade på att roffa åt mig lite av varje.

Vägrensblomstret fick sällskap av bland annat pioner från trädgården och sedan fick buketten åka raka vägen ut på trädgårdsbordet för att invänta våra gäster.

När det gäller midsommar och blommor går jag efter devisen more is more.

Jag band kransar till mig och min lilla midsommarkille och mutade honom att hålla kransen på huvudet så mycket att jag fick till ett par bilder med hjälp av ett dominokex.

Sötaste sommarkillen jag känner.

Gästerna anlände och det blev dags att slå igång grillen och äta middag.

Och därefter kaffe och midsommartårta.

Vips hade vi plötsligt blivit erbjudna barnvakt över natten av mina föräldrar och Caroline trollade fram ett gäng mojitos.

Och så satt vi och njöt av solnedgången och den kanske varmaste midsommaren i mannaminne? Kändes nästan som att man fuskade när man satt ute utan någon form av rock på sig.

Innan vi avslutade kvällen med att gå in för att duka fram ett riktigt maffigt tapasbord, körde vi en omgång mölkky. Både Lana och hunden Nova hjälpte ivrigt till, som ni kan se.

Ett litet, men mycket trevligt midsommaraftonsfireri!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s