om när man får bästisbesök och bjuder på vodkapasta

Hej, glad fredag! Har haft ledig dag och är mycket nöjd över det. Försöker i regel hålla fredagar ledigt (är anställd till 80%), men det har de första månderna av året inte helt till fullo fungerat. Hoppas på att det framöver löper på bättre. Dagen till ära fick en bordduk åka fram och tulpanerna möblerades om i en ny ”vas”.

Anledningen till detta piff var att vi skulle få finfint fredagssällskap av en utav Viddes bästisar. De hann typ bara in genom dörren, så satte dig ner så här. Nära, nära, för att läsa ett reklamblad tillsammans. Orimligt gulligt om ni frågar denna ej ojäviga morsa.

Dagens roligaste lek? Att plocka ner magneterna från kylskåpet och sedan gömma dem och sig själv i ett skåp för att sedan hoppa fram och ropa ”kuckuu”. Det är de små nöjena i livet, hörni.

Så blev det lunchdags! Alltid 100% mer kul att kocka mat när man har någon att bjuda till så lät mig inspireras av Sofia Woods kokbok och bjöd på Pasta à la vodka samt ugnsbakad fetaost och tomater med bröd. Är fortfarande i skrivande stund mätt efter detta födointag.

Videkvisten fick en ny jumper som vi var tvungna att prova på direkten (jaja, vet borde tvätta först…) och tycker att denna klädsel i kombination med tofsen signalerar 100% bus. Visst?

Nu tar vi helg, tjing!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s