unn till helgen och ett fantastiskt fynd

Lördagen fick bli en unn-dag. Lämnade av resten av familjen i lekparken medan jag själv styrde stegen till blomaffären för att köpa mig själv en fin bukett till helgen. Valde ginst, anemon och ranunkel, som jag tycker är en så himla fin blomma. Tycker att jag inte är en person som vanligen faller för sånt som är gulligt och romantiskt, men ranunkeln kan jag helt enkelt inte låta bli.

Mitt följande stop var den nyöppnade second hand-affären Sequel Restyle som öppnat inne i Karis. Blicken fastnade genast i en klänning med William Morris-tryck, men tyvärr passade den inte mig. Gissa om jag blev glad då jag hittade ett till plagg med exakt samma tryck? Som dessutom passade! Har länge varit sugen på ett plagg ur denna kollektion och grämt mig som tusan över att jag inte hade fått upp ögonen för William Morris då dessa plagg fortfarande fanns ute i affären. Så ja, lyckan var total när jag fick med mig denna hem.

Kul att buketten och blusen helt oplanerat råkade matcha varandra också.

Ja, det var helt enkelt de två små lördagstingen jag passade på att unna mig härom dagen. Mycket nöjd med bägge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s