höstluft & en morgonbrasa

Ett direkthej från denna onsdagsförmiddag – hej, hej, hallå! Tänkte passa på att plita ner några rader nu medan Videungen sover och jag har möjlighet att sätta mig ner med en kopp te och en tänd brasa i köksspisen. Mmm, verkligen bästa tiden på året då man kan börja elda igen – är orimligt mysigt med ljudet av knaster från spisen och värmen som den sprider.

Tackar även och tar emot lugnet som råder medan avkomman tupplurar där ute. Den svalare utomhustemperaturen verkar göra under på V:s sömn och han har den senaste veckan sovit som en stock under förmiddagarna. Skönt med lite återhämtning för oss båda skulle jag tro, då den vakna tiden verkligen går med gasen i botten just nu. Till de senaste färdigheterna han har prickat av hör att klättra upp i våra fåtöljer och i soffan samt att stiga rakt upp i matstolen så nu får man vara på konstant vakt och inte lämna honom oövervakad i mer än en någon nanosekund. Självbevarelsedriften är ju inte riktigt på topp ännu så att säga.

Annars då? Hösten rullar på. Man öppnar ögonen på morgonen, blinkar några gånger och så är det kväll igen känns det som. Med mycket scouting på agendan och en del uppdrag som rullar in får man minst sagt tiden jag inte umgås och tar hand om mitt barn att gå i rasande takt. Har även äntligen kunnat påbörja min muralmålning vid tågstationen och hoppas på att få den färdigställd så fort jag hittar en tillräckligt stor lucka i vardagen för att parkera mig framför väggen och måla några timmar på raken.

Nu verkar någon ha vaknat till där ute, så vi får lägga punkt här. Höstlunken (eller kanske galoppen?) fortsätter, vi hörs!

En tanke på “höstluft & en morgonbrasa”

  1. Autumn is a magical season of the year. The time to think about being and a great time to open creativity. As my job is connected with writing, autumn inspires me to write new articles that I will share with others soon. Have a great time.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s