tre år som gifta

Hurra, idag firar vi att de är tre år sedan vi ställde till brakfest, dvs bröllop. Så dagen till ära får en lång bildkavalkad pryda denna blogg. Kan så här i efterhand komma på både en och annan grej som kunde ha gjorts annorlunda – men tycker det mest är charmigt att det fick vara lite eget och inte helt finslipat i alla kanter. Och trots att det var en suveränt bra dag, så kommer det ju förhoppningsvis ändå fler kul dagar och tillfällen att fira här i livet – tycker man inte skall hänga upp sig allt för mycket på en bröllopsdag, fastän det hoppeligen är första och enda gången man gifter sig. Men, mot bilderna → 

Vigseln ägde rum i Sankta Maria Kyrka i Pojo. Vi har egentligen ingen speciell relation till denna kyrka och det var andra gången jag var inne i den då vi gifte oss, men eftersom den låg endast ett stenkast från vår festplats kändes det som det smidigaste alternativet.
Ett stort plus får kyrkan i Pojo helt klart för att man kunde gå ut genom sidodörren till en gång där det passade fint för gästerna att rada upp sig längs kanterna. Så blev det inte helt trångt framför kyrktrappan som det annars kan vara när man går ut efter en vigsel. Notera gärna min mamma i bakgrunden som typ jagar oss med sin frökorg.
Här kan vi ju konstatera svart på vitt att alla snygg-gener gick till min bror och vi andra fick klara oss på bottenskrapet.
Tre generationer Nyberg.
Ett fint litet knippe kompisar. Bra att ha helt enkelt!
Här tillsammans med Kisses bestman och mina brudfrämmor. Orkade inte kräva att de skulle ha en viss typ av klädsel eller färgkod – huvudsaken att de själva kände sig fina och bekväma och vet ni, det gick hur bra som helst! Man måste i färgmatcha allt för att överleva ett bröllop.
Sara fyllde år och det skulle såklart också firas!
Efter ett rejält glitterregn förkunnande vi dansgolvet öppnat.
Johanna gjorde vad hon gör bäst, och fångade självklart buketten.
Vid midnatt kom det plötsligt en buss, vi öste in våra vänner och sedan fortsatte festen på vår ladugårdsvind.
Känner att jag och Freja beskriver essensen av bröllopet i denna bild.
Bra fest och bra man att ta och gifta sig med hörni!

De två första bilderna i inlägget är tagna av Fia Doepel,
de flesta övriga festbilderna är tagna av Amanda Grönroos.

3 reaktioner till “tre år som gifta”

  1. Grattis på bröllopsdagen och fina bilder!Men hör du, heter inte Pojo kyrkan S:ta Maria kyrkan och Karis kyrkan är helgad till skyddshelgonet Katarina? Eller är jag helt på djupa vatten? Trevlig fortsättning på hösten!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s