tillbaka till förra sommaren

För ungefär exakt ett år sedan hade vi besök av fantastiska Julia, som vi hade bokat en fotograferingssession med för att få några fina minnen från tiden då vi ännu väntade på Vidars ankomst till världen. Fast jag själv är fotograf var det väldigt trevligt att inte klura med bilderna själv utan ha en tredje person med sig bakom kameran. Är ju inte precis smidigt att själv svettig (och höggravid) springa av och an mellan kameran för att ställa fokus och timer och sedan hoppas på att bilden knäpps i rätt ögonblick. För att inte tala om stämningen – gissar att någon av oss hade tappat tålamodet inom tjugo minuter om vi försökt fått till denna session själva, men nu blev det istället en väldigt mysig augustikväll av det hela.

Och tänk, nu har det nästan gått ett år sedan Vidar kom och satte sprätt på vardagen. Här hade vi ju ännu ingen aning om vilket rolig, envis och fartfylld liten person vi snart skulle få lära känna.

Alla bilder är tagna av Julia Lillqvist.
Tack än en gång för de fina minnena du hjälpte oss skapa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s