välkommen & hej igen!

Hej och välkomna till den återuppståndna bloggen som tog en liten julisemester och nu flyttat hit till denna nya plats från ratata. Vi får hoppas att samtliga inblandade trivs – framför allt jag som hade hunnit bli rejält bekväm av mig på den gamla portalen där jag hängt omkring i åtta år. Men bra med förnyelse, nu kör vi!

Är en rätt så gammal bloggräv som hängt runt på diverse bloggportaler de senaste femton åren. En eloge till den som hängt med ändan sedan tiderna på x3m, blogg.se, blogspot och nu senast ratata. Eftersom den sistnämnda sidan inom kort kommer att gå i graven och inte riktigt är kompatibel med denna plats, kommer även alla dryga 2000 inlägg snällt få begravas med den. Så om någon nyfiken vill luska ut de senaste åren i mitt liv hittas det ännu ett litet tag på miilo.ratata.fi innan den sidan försvinner för gott med allt sitt innehåll. Men annars kör vi alltså på med ny kula härifrån.

För den oinvigde kan jag ju förstås avsluta detta första inlägg med att berätta lite om mig själv. Kallas Miilo och bor på den vackra landsbygden i Karis med Kisse, katter och en mycket glad och energisk liten knodd som snart förgyllt våra dagar och förkortat vår nattsömn under ett års tid. Är för tillfället ännu mammaledig ett litet tag till innan jag återvänder till mitt jobb som kommunikatör på en av folkhögskolorna i staden. Driver även mitt eget företag där jag främst tar emot olika typer av fotouppdrag. Utöver det blir det förstås mycket familjehäng, små vardagsäventyr och så lite renoveringsprojekt i vårt hundrafemtio år gamla hus då det finns tid och besparingar över.

Välkommen och hej, vi hörs snart igen!

Följ gärna min blog med Bloglovin

4 reaktioner till “välkommen & hej igen!”

  1. Blev så glad när du fortsatte att blogga! Har läst din blogg på ratata och hoppades att du skull fortsätta blogga någon annanstans 🙂

    Gilla

    1. Roligt att min lilla blogg kan vara till glädje och kul att du har hängt med hit! 🙂 Hör av dig om du finns något speciellt som vore extra kul att läsa om så lägger jag det bakom örat.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s